A megoldás természetes

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Települési szinten többféle megoldást alkalmazunk. A tervezés során a helyi adottságokat, a lakosságszámot, ingatlanok elhelyezkedését, domborzati viszonyokat és helyi anyagi lehetőségeket maximálisan figyelembe vesszük.

 

NINCS OLYAN MEGOLDÁS, AMI MINDENHOVA JÓ,DE MINDENHOVA VAN JÓ MEGOLDÁS.

SZENNYVÍZTELEP

CSATORNA

EGYEDI TISZTÍTÓK

A szennyvíztisztításban a természetközeli, biológiai tisztítást preferáljuk. A tisztítás hatásfoka a nagyvárosi szennyvíztisztítókéval vetekszik, költsége és karbantartási szükséglete viszont lényegesen kevesebb.

Nád-gyökérmezős és nyárfás telepeink szippantott szennyvízzel is ugyanolyan jól működnek (pl. Ófalu, Balotaszállás), mint a csatornán érkezővel.

Nagyobb mennyiség tisztításakor  biokorongos rendszerű tisztítókkal lehet elérni kiváló eredményt. (Derekegyház, Bezedek és térsége, Nagymágocs, stb.)

Az SBR rendszerű tisztítók főként a nagyobb, 3000 fő feletti településekre ajánlottak, de esetenként megfontolandó, hogy kistelepülésen is ezt a technológiát alkalmazzuk. (pl. Kacsóta)

A választást alapos, mindenre kiterjedő megvalósíthatósági tanulmány előzi meg.

Gravitációs vagy nyomás alatti rendszert?

 

Kétségkívül az egyik legkényelmesebb, ám legdrágább megoldás a csatornázás, hiszen ennek a magas építési költségein túl a fenntartása is sokkal több anyagi forrást igényel az építtető önkormányzat és a használója részéről egyaránt. Épp emiatt nagyon körültekintően kell megválasztani a technológiát, sokkal nagyobb teret kell engedni a szakmai, mint az érzelmi szempontoknak.

Egy megfelelő tapasztalattal és referenciákkal rendelkező mérnökcsapat szakértelme biztos kiindulási pont lehet.

Ha valaki csak az egyik fajta technológiát preferálja - akár a tervező, akár a majdani üzemeltető, akkor gyanakodjon, lehet, hogy az inkább érzelmi döntés, mintsem szakmai.

Egyedi tisztítók települési projektekben?

 

Igen, az utóbbi időben házi szennyvíztisztítók telepítése szerencsére  teljes értékű alternatívája lett a csatornázási projekteknek olyan helyeken, ahol a helyi adottságok, a település szerkezete és a lakosság száma ezt indokolja. Teljes települések vagy csak egyes településrészek szennyvízkezelésére jelent kiváló alternatívát. Az utóbbi 1-2 évben  többek között Bácsszentgyörgy, Tagyon, Szentjakabfa és Salföld lakói számára önkormányzati projekt keretében, néhány hét alatt, pályázati forrásokat felhasználva sikerült biztosítani sokkal komfortosabb életkörülményeket. Az ingatlanonként telepített házi szennyvíztisztítók miatt még a falu útjait sem kellett megbolygatni.

 

 

Ha ebben a körben érintett, akkor az ön számára a legsürgetőbb a korszerű szennyvízkezelés mihamarabbi megvalósítása, hiszen a magánszemélyek "kreatív"  módszereit jobb, ha elkerüli, mert komoly környezetvédelmi bírsággal járnak, ugyanakkor ha a rendszeres elszállíttatás költségeit kell kigazdálkodnia, akkor is nehéz helyzetben van. Már rövidtávon megtérülő befektetés, ha egyedi szennyvíztisztítót épít. Az üzleti/intézményi szféra számára is alkalmasak olyan fajta házi szennyvíztisztítók, mint a magánháztartásokban, természetesen a fogyasztásnak megfelelően méretre igazítva. A legtöbb ügyfelünk ezt a típust választotta.

 

 

 

 

 

A legtöbben azt szeretnénk, ha kiépítenék nálunk a csatornát és többé ezzel a kérdéssel nem is kellene foglalkozni. Ugyanezt a kényelmet másképp is elérheti, és akár örökre megszabadulhat a költségektől. Tudta, hogy létezik rá megoldás? Például ilyen.

 

PROWATECH Tervezői, Építőipari,

Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Adószám: 12782701-2-02

Közösségi adószám: HU12782701

Cégj. Baranya Megyei Bíróság Cégbírósága

Cégj.sz: 02-09-067900

Tel.:  +36 72 587 034

         +36 72 587 035

Email: (megnyit)

web: prowatech.com

Székhely: H-7831 Pellérd, József A. u. 14.

Házi szennyvíztisztítóból varázslatosan tiszta víz?

Igen!

Varázslat nélkül!

Sőt! Nem csak varázslat, de gyakran áram sem szükséges hozzá.

Ismerje meg rendszerünket, amely külföldön és már itthon is

sikert aratott.

 

Itt kérhet árajánlatot!

© PROWATECH Kft. 2002-2017